Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Web 2.0 og undervisning

Hører du til dem, der er lidt usikker på det der web2.0? Så kan du med fordel kigge lidt nærmere på et relativt gammelt temaforløb fra EMU omhandlende emnefeltet.

Temaet på EMU omhandlende web2.0 er lagt op sandsynligvis en gang i 2010, jeg er ikke helt sikker. Under alle omstændigheder er temasiderne et godt sted at begynde, hvis man ønsker at opnå en grundlæggende forståëlse af mulighederne i web2.0 – temaet kommer godt rundt om alle de klassiske begreber som fx wikis, blogs, podcasts, feeds und so weiter. Oven i hatten bliver man også lige præsenteret for et videoprojekt, som Tønder Gymnasium står bag: TG News.

“Temaet kommer godt rundt om alle de klassiske begreber som fx wikis, blogs, podcasts, feeds und so weiter.”

Jeg synes, at temaet er godt skruet sammen stadigvæk selvom, at det har nogle år på bagen efterhånden. Jeg kunne personligt godt føle mig fristet til at bruge temaet som udgangspunkt for en studiekreds/workshop omhandlende netop web2.0, men lad os nu se – det er i alle tilfælde fristende. Du finder temaet fra EMU ved at klikke her.

Share

Be the first to comment on "Web 2.0 og undervisning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*