En ny formation i skyen

Kender du Dropbox, Sugarsync eller MS-Skydrive? Selvfølgelig gør du det! Enhver med blot et lille kendskab til online storage – altså online lagerplads “oppe i skyen” kender til de tre førnævnte tjenester. Men nu har giganten Google seriøst taget kampen om brugerne op.

Google Drive hedder den seriøse udfordrer til de eksisterende online-storage-tjenester. Der er virkelig tale om et seriøst attentat-forsøg på især dropbox. Google Drive har bare så meget mere at byde på i forhold til konkurrenterne. Måske burde jeg gennemgå de mange muligheder, som Google Drive giver sine brugere.

“Google Drive har bare så meget mere at byde på i forhold til konkurrenterne.”

Men hvorfor stille op med en sådan gennemgang, når IT-magasinet Computerworld og andre allerede har lavet glimrende og meget dækkende tests/analyser af Google Drive? Du finder Computerworlds test ved at klikke her. Endelig kan du også læse et blogindlæg om tjenesten på Christian Sparres blog “IT i skolen”, som du finder ved at bruge dette link.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wKJ9KzGQq0w]

Share

Be the first to comment on "En ny formation i skyen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*