Sociale medier i undervisningen

Lige her på falderebet inden påskeferien, vil jeg gerne benytte lejligheden til at mangfoldiggøre en artikel om sociale medier i undervisningen. Hvorfor så det? Jo, det er et område, der optager mig en del i øjeblikket.

“Endelig kan jeg ikke dy mig for i anledning af påsken at gøre opmærksom på, at en del bibelske personer skriver live-tweets”

Derudover har jeg på det seneste udgivet (her på bloggen) flere indlæg om emnet. Jeg synes, at de tanker og ideer som Elza Dunkels bringer til torvs i sin artikel er så interessante, at så mange lærere som muligt skal have glæde af dem. Men døm selv ved at klikke her.

Endelig kan jeg ikke dy mig for i anledning af påsken at gøre opmærksom på, at en del bibelske personer skriver live-tweets – dem kan du følge her.

Hermed vil Eftersidderen gerne ønske alle læsere en god påske.

Share

Be the first to comment on "Sociale medier i undervisningen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*