Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Puzzles – en online udfordring

Tja, så har man set det med men hvorfor ikke?! Puslespil på nettet med 247 brikker. Det lyder umiddelbart helt åndsvagt i mine ører. Alligevel kan jeg gdt se nogle muligheder i sådanne webudfordringer om man så må sige. Det er dette, som dagens indlæg skal omhandle – altså logiske spil/udfordinger på nettet.

Jigzone.com er et site, der tilbyder sine brugere et .comaf online puslespil med et antal brikker variende fra 6 til 247 (du vælger selv antallet af brikker). Dette forhold gør naturligvis, at sitet sagtens kan bruges blandt de helt små elever også. Derudover tilbyder Jigzone også, at du uploader dine egne fotos, som efterfølgende tranformeres til puslespil, der starks kan deles med vennerne. Det er ligeledes muligt at sammenligne løsningstider med vennerne, hvilket muligvis kan være en motivationsfaktor for nogle.

Puzzlechoice.com kunne passende være en helt anden mulighed. Dette site tilbyder hjernevridere på forskellige niveauer indenfor flg. kategorier: Kryds-og-tværs, nummer-logik, ord-søg, logik, sudoku osv. Her er kort sagt noget for enhver smag. Eneste umiddelbare minus ved sitet er, at det er på engelsk (gælder også for jigzone). Til gengæld kan man via “portalen” De Gratis Spil blive linket videre til en række hjernevrider-sites på dansk (og engelsk). Et andet sjovt site er Akinator – 20 spørgsmål til professoren. Tænk på en person, hvorefter computeren læser dine tanker ud fra en række kvalificerede spørgsmål. Det lyder vildt, hvilket det også er (sitet er på engelsk). Brug Akinator som et sjovt afbræk i fx sprogundervisning.

Er man mere til sudoku og kakuro – både på nettet og via mobilen. Tja, så er sitet sudokuspil.dk svært at komme uden om. Dette site tilbyder også at lære dig, hvordan man løser sudoku i praksis, derudover er det også muligt at printe udfordringer fra dette site gratis.

Endelig skal sitet grublerier.dk nævnes, eftersom dette site er en samling af sjove små opgaver, der har til formål at sætte din hjerne på arbejde. De forskellige udfordringer/spil omhandler tal og bogstaver, men også simpel eller kopliceret logik. Min påstand er, at alle kan være med – også børn!

Share

1 Kommentar på "Puzzles – en online udfordring"

  1. En anden populær hjernevrider er wasgij puslespil som man kan finde et stort udvalg af hos http://www.puzzleshop.dk. Her kan man hurtigt få mange timer til at gå, da det specielle ved disse puslespil er at man ikke kender motivet i forvejen ud over det hint man får fra motivet på æsken. Man kan eksempelvis købe et spil hvor man ser et motiv fra gamle dage hvor man så skal samle selvsamme motiv fra nutiden. Mit favorit spil er dog dette http://www.puzzleshop.dk/shop/the-mouth-389p.html hvor motivet man skal samle er det personerne på æskens motiv kigger på. Der er til nogle timers fornøjelse med et overraskende motiv – god fornøjelse..

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*