Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Scoop it! Dit eget online linkmagazine!

Det der med “dit eget online linkmagasin” skal faktisk tages helt alvorligt. Med scoop.it kan du samle dine ynglingssites på et sted (ingen ved hvor – det er jo oppe i skyen), og nu kommer den bedste part: Du kan udgive dine sitesamlinger som en slags online magasin, som andre kan abonnere på i stil med weblogs osv.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg blev noget overrasket, da jeg opdagede denne (for mig) nye web 2.0-teknologi. Det her er intet mindre end genialt. Hvor du førhen tilføjede dine ynglingssites i browserens toolbar under favoritter – ja, så kan du nu samle de forskellige sites et sted, hvor du altid kan tilgå dem fra en hvilken som helst computer, sålænge der blot er en netforbindelse (men det skulle der jo være alligevel så….).

I sin grundform minder scoop.it lidt om en weblog, men i modsætning til en blog, som man skal fodre med indhold, kræver scoop.it hverken, at man er skribent eller har tid til at lede efter fede websites. Scoop.it anbefaler automatisk brugeren andre lignende  websites, som matcher de nøgleord, som du har oplyst, og gør det er nemt at ‘scoope’ disse til dit eget online scoop.it-magasin.

For at gøre alting endnu nemmere, har folkene bag scoop.it virkelig tænkt over sagerne, eftersom de skabt mulighed for en genvejsknap til din browsers toolbar. Altså sidder du med din egen computer, er der mulighed for at have en genvejsknap i værktøjslinjen, der gør det nemt  at ’scoope’ hjemmesider med et enkelt klik, mens man surfer løs på nettet. Endnu en lille finesse ved sitet er, at man kan logge sig ind via sin facebook- eller twitterkonto, hvis man har en sådan. Du kan se mit eksempel på et scoop.it-site ved at klikke her.

Nemt og  genialt – SÅDAN!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_2X3EHfhc6A]

Share

Be the first to comment on "Scoop it! Dit eget online linkmagazine!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*