Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Sproglærernes hede juleønsker opfyldes

Måske holder overskriften for dette indlæg ikke helt, men “næsten” er vel også ok? Tirsdag den 29. november 2011 kunne man på bloggen “111 variationer til undervisning” læse et indlæg omhandlende glose- og grammatiktræning – specielt med henblik på engelskundervisning. Et spændende inlæg som jeg kun kan anbefale. Dette indlæg går skridtet videre og henvender sig om både tysk- og engelsklærere.

Sheppard software tilbyder mange sjove online-computerspil beregnet til undervisning i mange fag (sitet er dog på engelsk). Sitet indeholder også et computerspil til træning af engelsk grammatik, find det her.

Sproglinks – en lang række links samlet på et sted. Sitets links linker op til websites indeholdende glose- og læsetekster for begyndere, grammatikøvelser, online ordbøger, lytteøvelser ….. you name it. Sproglinks er henvendt til engelsklæreren. Er du tysklærer, så klik her.

Engelsk for alle – Hvis du kigger under punktet “værktøjskassen”, finder du et lille udvalg af gode og inspirerende links, som kan bruges som supplement til undervisningen i engelsk. Bl.a. hjemmesider med øvelser, tests, spil, engelsk grammatik og meget mere.

Gratis lydbøger på engelsk til brug for fx engelskundervisning.

Tysk grammatikhæfte i pdf-format lige til at printe ud og bruge.

Berlins genforening – Måske har du læst mine tanker om emat.dk? Dette site er uden tvivl tysklærerens hede drøm mht. et godt undervisningssite.

Online grammatik – Overskuelig norsk side med mange øvelser om tysk grammatik.

Books should be free – et tysksproget site, hvor man gratis kan hente lydbøger i et format, der passer til fx mp3 eller ipod.

Mindzeit – en række gode (og for det meste) gratis links til sites, der kan bruges i tyskundervisningen på alle niveauer. Sitet er især godt, hvis du holder af at inddrage video og audio i din undervisning.

Podcasts og sprogundervisning – et hæfte i pdf.-format om podcasts i sprogundervisningen. Hæftet er forfattet af Mette Hermann fra Nørre Gymnasium i Kbh. Hæftet er godt som inspiration.

Hvis du brænder inde med flere gode ideer – så skriv dem lige som en kommentar til dette indlæg. Det handler om, at så mange som muligt, skal have det så nemt som muligt.

Share

Be the first to comment on "Sproglærernes hede juleønsker opfyldes"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*