Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Bevægelse i undervisningen – en online service

I øjeblikket er det meget oppe i tiden med bevægelse i undervisningen. Det er min opfattelse, at mange lærere er lidt usikre på denne tendens i tiden. Hvordan skal man fx skabe bevægelse i en historietime? Mulighederne er der uden tvivl, men hvad gør jeg helt konkret?

Du skal ikke læse dette indlæg, hvis du forventer at få en færdig løsning på ovenstående spørgsmål. Indlægget her giver snarere et bud på inspiration til bevægelse i undervisningen.

Danmarks Radio er ofte langt foran de fleste andre, når det handler om gode ideer, der egner sig til at blive blæst op i større formater fx på et smartboard. Deres motions-på-jobbet-site er heller ingen undtagelse på det førnævnte faktum. Klik på linket her, og sammensæt dit eget motionsprogram som du helt eller delvist kan inddrage elementer fra i din undervisning.

Share

Be the first to comment on "Bevægelse i undervisningen – en online service"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*