Optimér dine Google-søgninger part II

Forleden dag (nørmere bestemt den 1. november) kunne du her på Eftersidderen læse artiklen “9 smarte tricks til at optimere dine Google-søgninger“. Den i blogindlægget omtalte artikel blev først publiceret i Computerworld den 28. oktober 2011. Sidenhen har jeg gravet lidt i problemstillingen – her er, hvad jeg er kommet frem til:

Man kan faktisk ved få hjælp til sine søgninger på via Googles startside. Prøv selv at gå ind på Google.dk – nederst på siden er et menupunkt, der hedder “alt om Google” (det er markeret med gult) på billedet i dette indlægs øverste venstre hjørne.

Efter at have klikket sig lidt ind i menuerne har du nu følgende to muligheder for at få hjælp til at målrette dine sægninger:

  • Mulighed 1, klik her
  • Mulighed 2, klik her

Leg selv videre, og smid gerne en kommentar.

Share

Be the first to comment on "Optimér dine Google-søgninger part II"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*