Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Det handler om at udtrykke sig

Kig i det lille vedhæftede pdf-hæfte (“Tools to think with”) nederst i indlægget, som anmelder en række websteder og værktøjer, der kan give dine elever en palet af brugervenlige, støttende, kreative, rummelige, spændende og motiverende redskaber til at udtrykke sig med.

Fælles for disse websteder er, at dine elever opnår gode muligheder for at komme til orde, forklare sig, vise hvad de tænker, udstråle begejstring og på flere måder fortælle dere omverden, hvad de har på hjertet.

Et vigtigt element i moderne undervisning i folkeskolen er jo, at eleverne aktivt har mulighed for at komme af med de mange tanker og ideer, som de render rundt med inde i hovedet. Hvis dette ikke lader sig gøre med ord, må man prøve med noget andet …. døm selv!

Tools to think with

Share

Be the first to comment on "Det handler om at udtrykke sig"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*