Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Pixton – et reklameindslag

skoletube kan man benytte sig af flere fede internetprogrammer. Et af disse hedder Pixton, som kort fortalt er et online tegneserieværktøj, der lader dig kreere din egen/egne tegneseriestribe(r) . 

Det kræver absolut intet forhåndskendskab til genren at benytte sitet. Man går groft sagt blot igang med det samme, og resten giver sig selv. Her er er virkelig tale om en fed idé, som kan udvikle sig i mange forskellige retninger. Striben nedenfor tog mindre end 5 min. at producere.

Når vi nu alligevel er i reklame-genren, så kan jeg ikke undlade at nævne, at Eftersidderen omsider har taget sig sammen i forhold til at få oprettet bloggen på facebook. I menuen ude til højre kan du, kære læser, blive blandt de første, som tilmelder sig Eftersidderens facebook-side – jeg ville unægtelig blive en kende fornøjet, hvis du gjorde mig den tjeneste. Klik på “Eftersidderen” i facebook-boxen i menuen til højre i skærmbilledet, og tjek Eftersidderens facebook-side ud.

Share

Be the first to comment on "Pixton – et reklameindslag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*