Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Xtranormal – lav dine egne animationsfilm i 3D

På min skole har vi købt adgang til skoletube. Der er godt nok ikke så mange af lærerne, der bruger denne adgang til noget, hvilket er ret ærgeligt, eftersom man på skoletube har mulighed for at krydre sin undervisning med mange sjove sites til anderledes undervisning.

En af disse muligheder for anderledes undervisning er animationsfilm-sitet “Xtranormal”. Dette site åbner mulighed for at eleverne kan arbejde med små animationsfilm i 3D. Wauw, det lyder svært – det er det ikke. Det er, for at sige det ligeud, temmelig let.

Først vælger man et tema og om filmen skal være med en eller to skuespillere, herefter skal man finde en location (hvert tema har nogle indlagte locations). Dernæst skal karaktererne vælges, og sproget bestemmes. Det sidste, der skal gøres, er, at replikkerne skal skrives, og skuespillernes bevægelser skal bestemmes – det sidste klares via en drag & drop menu. Enkelt og genialt ….. så skal filmen blot udgives på en kanal i skoletube, hvilket sker helt af sig selv, hvis altså du har brugt adgangen til programmet  fra skoletube.

Jeg forestiller mig, at dette lille sjove program kan bruges i mange sammenhænge fx i sprogundervisningen men også i historie ….. ja, vel egentlig i alle fag.

Hvis du vil se et eksempel på en animationsfilm i 3D så klik her (den tog mig mindre end 10 min. at lave og udgive), du kan også scanne nedenstående QR-tag

Share

Be the first to comment on "Xtranormal – lav dine egne animationsfilm i 3D"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*