Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

QR-koder i undervisningen ….. som e-pixibog

Måske har du tidligere bemærket, at jeg er en ret varm fortaler for de såkaldte qr-tags i undervisningen. Nu er det muligt, at få konkrete ideer til, hvorledes man kan indtænke teknologien direkte i sin undervisning.

Manden bag bloggen “Hachmann Files” Roland Hachmann har den 7. sept. offentliggjort en lille e-pixibog om undervisning og qr-codes. Hvis du scanner billedet  for dette indlæg bliver du linket op til Hachmann Files indlæg omhandlende den såkaldte e-pixibog i pdf.-format.

Du kan også hente e-pixibogen ved at klikke her.

Share

Be the first to comment on "QR-koder i undervisningen ….. som e-pixibog"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*