Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
7 fede fototips til telefonen | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

7 fede fototips til telefonen

Vi kender det alle sammen det der med at forevige en sjov situation med telefonen. Det er der intet galt i – slet ikke. Faktisk synes jeg, at mobilkameraet skal bruges lidt oftere. Det er jo ofte, det eneste kamera, man lige har ved hånden,når man er på farten.

Hvad er det, jeg vil sige med dette indlæg? Jo, når man nu alligevel ofte gør brug af kameraet i telefonen, så kan man også, synes jeg, ligeså godt holde sig nogle få regler for øje. Gør man det, så får man nogle meget federe billeder ud af det i sidste ende. Faktisk kan et mobilkamera i dag langt mere end, de fleste af os gør os forestillinger om, overhovedet.

Men jeg er jo ikke fotograftypen, siger du måske? Næh, det behøver du heller ikke at være. Til gengæld kan det være, du bliver mere hooked på at tage billeder i forskellige situationer, hvis du følger rådene i videoen nedenfor?!

Be the first to comment on "7 fede fototips til telefonen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*