Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 182

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 189

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
videoproduktion på smartphones | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

videoproduktion på smartphones

Hvordan får man bedre resultater med videoproduktion på iPhone og med iMovie? DGI gi’r dig svaret i form af et videokursus om brug af videooptagelse og redigering. Kurset er primært henvendt til foreninger. Kurset består af en serie små videoer til den, der har et ønske om at opnå bedre resultater med video prod. med smartphones eller tablet.

Kurset er inddelt i 7 kapitler med en eller, i nogle tilfælde, flere korte videoer om emner som videogenrer, forberedelse m.v. Alle videoer i de enkelte afsnit omhandler et specifikt område. På den måde kan man vælge præcis det område, som man ønsker mere viden om. Videoklippene er alle forklaret på et niveau, hvor de fleste kan være med, der er altså ikke krav om, at du skal have forudgående fotokendskab. Du deltager i hele kurset ved at se alle videoerne her.

Her er en oversigt over de områder, kurset dækker flg. områder:

Introduktion

Videogenrer

Optagelse

Redigering

Publicering

Tilbehør og ekstraudstyr

Selvom kurset er henvendt til foreninger og folk med iphones og imovie, så kan alle med interesse i emnet sagtens få glæde af de mange guldkorn, som underviseren på en fin pædagogisk facon deler ud af – det bedste ved det hele er, at DGI stiller kurset gratis til rådighed for alle med interesse heri.

Be the first to comment on "videoproduktion på smartphones"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*