Stylife me – få viden om websites farvekoder og skrifttyper

Når man, som jeg, beskæftiger sig med at blogge, og i øvrigt giver sig af med billedredigering, kunne det til tider være fedt at kende diverse sites farvekoder og/eller skrifttyper.

Der er der råd for. Onlineværktøjet Stylify Me giver brugeren en 100% komplet oversigt over skrifttyper og HEX-farvekoder, et hvilket som helst givent websitet er lavet med. Jeg synes, det er et fedt lille redskab at kende til, hvis man fx skal arbejde med programmering og ønsker at kreere et layout, der ligner noget, man har set på nettet.

Som en lille bonus kan oversigten over farvekoder og skrifttyper på et givent website downloades som en pdf-fil. Det bedste ved Stylife Me er dog så ubetinget, at sitet er helt gratis at bruge, og det kræver ingen brugerregistrering. Det sidste god stil, synes jeg.

Be the first to comment on "Stylife me – få viden om websites farvekoder og skrifttyper"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*