Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Nu skal det være … igen | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Nu skal det være … igen

Jeg ved det godt, det er sørme godt nok længe siden,der sidst er kommet et indlæg her på bloggen. Det lyder måske lidt kliche-agtigt at sige det, men nu skal jeg se at få sparket liv i bloggen igen.

Meget er sket på det år, som er gået siden sidste indlæg. Ja, vel egentlig siden bloggen blev startet op i maj 2011. Den gang var jeg ansat i folkeskolen, hvilket jeg var frem til august 2015. Så skulle der ske noget nyt på jobfronten, hvorfor jeg søgte job på en efterskole, og fik detDet er vel i virkeligheden det, som tiden er gået med sidenhen. Det har været en omvæltning på flere planer – overvejende har det dog været en positiv oplevelse.

Måske vil det ligefrem vise sig, at det har været godt for min blog med en lille pause – indrømmet jeg brugte tidligere meget tid på at passe bloggen. På den anden side en blog der ikke passes er ikke værd at læse så … Men altså igen, ambitionen er denne gang at gøre noget ved det. Jeg håber, at jeg kan udgive et indlæg om ugen som minimum.

Be the first to comment on "Nu skal det være … igen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*