Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 182

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 189

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Presefy.com | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Presefy.com

Jeg har på mit arbejde den glæde at samtlige klasseværelser er udstyret med smartboards. Det er jo i sig selv ikke særlig usædvanligt for et dansk klasseværelse mere. Min udfordring ligger i, at jeg anvender en chromebook til min undervisning, hvorfor jeg ikke besidder notebook-softwaren. Men måske har jeg fundet en løsning.

Jeg er nemlig ved lidt af et tilfælde stødt på en gratis-tjeneste, der hedder presefy.com. Det er virkelig en snedig webtjeneste, som kan gøre elevernes fx smartphones til et aktiv i undervisningen. Kort fortalt går det ud på, at man med presefy kan dele præsentationer med elevernes mobile enheder.

Læreren kan så via sin konto hos presefy styre sine egne dias/slides – det er altså læreren, der styrer tempoet for, hvornår eleverne kan se de enkelte slides på deres mobile enheder. Eleverne kan dermed se de samme slides på fx smartboardet og mobilen samtidig.

1 Kommentar på "Presefy.com"

  1. Man kan også gøre brug af tjenesten, hvis man fx vil flytte sin undervisning udenfor, når vi eksempelvis kommer til foråret.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*