Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Print Friendly | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Print friendly & PDF

Hvem kender ikke problematikken med at lave udskrivninger af artikler fra diverse websites til brug for undervisningen – ofte er sådanne artikler oversået med mere eller mindre relevante reklamer?

Personligt er jeg så træt af denne problemstilling, så jeg kun sjældent printer avisartikler til brug for min undervisning. Når jeg så endelig gør det, er det som regel noget med at kopiere artikelteksten over i et tekstbehandlings fx word eller docs og så printe derfra, når man altså lige har rettet teksten til (dvs. sørget for, at teksten står pænt).

Nu ser det endelig ud til at jeg har fundet løsningen på mine kvaler – og så er det en service, som tilmed er gratis at anvende. Printfriendly.com er en service, som er utrolig nem at bruge. Det eneste, der kræves, er URL-adressen på den artikel, som ønskes udskrevet. Man indsætter herefter blot den ønskede URL-adresse i det felt, som hedder ‘enter a url’, hvorefter der trykkes på ‘print preview’. Der går herefter et kort øjeblik, og så fremkommer en ny side, hvor man har mulighed for at vælge om den valgte artikel skal printes direkte, gemmes som PDF eller sendes som mail. Det er godt nok enkelt og ligetil at bruge.

 

Be the first to comment on "Print friendly & PDF"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*