Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Tidlig sprogstart

Faldt lige over et website i forbindelse med tidlig sprogindlæring

Det fede er at sitet, som retteligt er opbygget som en blog, giver muligheder for flere fag som fx engelsk, tysk og fransk. Når jeg siger muligheder, så mener jeg ideer til konkrete aktiviteter, der kan bruges her og nu i sprogundervisning.

Bag bloggen står sprogkonsulenterne ansat på CFU’erne i hele Danmark, tilføjer korte aktiviteter, hjemmesider og faglig inspiration, som tilgodeser arbejdet med den tidligere sprogstart til fagene tysk, engelsk og fransk. Man kan vel næsten sige, at denne blog omhandlende tidlig sprogindlæring er resultatet af et samarbejde i CFU Danmark.

Se mere ved at klikke her

Be the first to comment on "Tidlig sprogstart"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*