Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 182

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 189

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Acapela – lær udtalen | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Acapela – lær udtalen

Så blev det endelig påske og dermed ferie, fedt. Så har man lige tid til at stoppe op og tænke sig lidt om i en travl hverdag. En af de ting, som jeg personligt har fået tænkt lidt over, er, om bloggen var ved at uddø. Det var den måske, men jeg tror ikke, at tidspunktet for at lade den fade ud er det rigtige. Jeg har jo stadig mere at give af.

Sad lige og fundererede over, hvad der skulle være mit næste træk på denne weblog. Valget faldt så på et sproglærer-værktøj, som jeg umiddelbart finder smart.

Acapela.com er et rigtigt fedt site, der tilbyder en tekst-til-tale-boks. I den boks kan eleverne skrive egne tekster eller kopiere en given tekst over fra en anden hjemmeside eller fra et dokument. Herefter vælges en passende stemme, der skal læse teksten op. Umiddelbart tror jeg, at det kunne fungere rigtig godt i forbindelse med sprogundervisning, hvor elever dermed kan få læst teksten op. Det vil uden tvivl kunne hjælpe elever til at få udtalen på plads i forhold til de ord, som der kan være tvivl om. Fordelen ved sitet er også, at den mestrer flere sprog herunder engelsk, amerikansk, skotsk, tysk, fransk – ja sågar også dansk.

Det bedste er dog, at det i sin grundform er gratis at anvende – man kan dog maksimalt få læst 10.000 tegn læst op, men mon ikke det dækker de flestes behov. Prøv selv.

Be the first to comment on "Acapela – lær udtalen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*