Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

En lille julegave

Selvom at jeg pt. ikke er så aktiv på denne blog, så skal du, kære læser, ikke snydes for en lille julegave. Nuvel gaven er faktisk ikke min, men blot et link til en lille pdf-pamflet, der måske kan give dig lidt inspiration til at arbejde med læringsstile.

“Lær med stil” er et spændende hæfte, hvor du får værktøjer til at teste din og dine elevers læringsstil, samt idéer til hvordan du kan arbejde med dine elever i studiecaféen på en sjov, effektiv og lærerig måde. Følg linket og hent det gratis!

Be the first to comment on "En lille julegave"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*