Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Mr. Duncan – lidt engelskvideo

Egentlig gider jeg ikke bruge mere tid end højst nødvendigt på dette lille indlæg omhandlende Mister Duncan. Bloggen Engelsktid har sagt det, der skal siges om denne kanal på youtube. Derfor får du lige et citat fra engelsktid.blogspot.dk:

En glad engelsklærer med egen YouTube-kanal, giver dig hele 87 gratis videolektioner, som introducerer en masse gloser og vendinger og lærer dig at bruge dem korrekt. Videoerne behandler mange forskellige emner, f.eks. bogstavlyde, hvordan man indgiver eller modtager en klage på engelsk eller hvornår vi siger dit eller dat… eller måske begge dele.
Videoen herover er en playliste med alle hans videoer. I hjørnet øverst til venstre kan du klikke på den lille pil ved siden af ordet “Playliste”, så kan du vælge hvilken af de 87 videoer du vil se.

Be the first to comment on "Mr. Duncan – lidt engelskvideo"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*