Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Tiki Toki – tidslinjer

Jeg må indrømme. at jeg på det seneste er blevet en anelse bidt af tidslinjeværktøjet Tiki-Toki.

Pt. bruger jeg værktøjet i forhold til faget Kristendom på 5. årgang – eleverne lægger vigtige årstal ind på en tidslinje i forhold til de store verdensreligioner. På den måde vil de med tiden blive stand til at sætte skelsættende begivenheder i de enkelte religioners historie i forhold til hinanden. Det er fx en fantastisk måde at visualisere for eleverne, at jødedom er meget ældre religion end eksempelvis islam.

Eleverne kan på deres respektive tidslinjer tilføje billeder og medieklip til de begivenheder, som de vælger at lægge ind på linjen. Mit håb er, at den enkelte elev med tiden vil se sin tidslinje som et slags noteværktøj, hvor man relativt hurtigt kan slå vigtige begivenheder i en given religion op og dermed skabe sig et hurtigt overblik.

Hvis du har købt adgang til skoletube, ligger tiki-toki som en del af dette redskab.

Be the first to comment on "Tiki Toki – tidslinjer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*