Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Interactive Encyclopedia – animationer til naturfag

Som underviser på en såkaldt Sciencelinje har jeg mere end en gang stået med en udfordring. Det kan af og til være mere end almindeligt svært at forklare forskellige naturfænomener – også selvom, at man er udstyret med et smartboard.

Hvor er det dog heldigt, at jeg så har oplevet et smart lille site ved Interactive Encyclopedia. Sitet indeholder en lille række små animationer der er meget illustrative fx med månefaser, opdrift på flyvemakinens vinger, hvordan en muskel arbejder, stjernebilleder, gangetabellen til 100 mv. Prøv at klikke dig rundt på de forskellige animationer. Der er sikkert også noget, som du vil kunne bruge i din undervisning.

interactive encyclopedia

Be the first to comment on "Interactive Encyclopedia – animationer til naturfag"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*