Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Ny kopieringsaftale mellem Copydan og Grundskolerne

Copydan Tekst & Node har indgået nye aftaler med grundskolerne om kopiering af undervisningsmaterialer således, at de i højere grad end tidligere matcher underviseres brug af digitale tekstmedier – samtidig med at materialernes ejermænd fortsat er sikret betaling for kopierne.

Fremover når man kopierer løs skal man som underviser i grundskolen ikke længere forholde sig til, hvorvidt man nu kopierer ved kopimaskinen, scanneren, computeren eller via andre digitale medier. Nu skal man som underviser først og fremmest forholde sig til mængden, som man kopierer, og hvordan man deler det kopierede med eleverne fx via sociale medier. Fremover er det tilladt at copy-paste tekststykker fra websites helt lovligt.

Du kan blive meget klogere på den nye aftale ved at klikke her.

Be the first to comment on "Ny kopieringsaftale mellem Copydan og Grundskolerne"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*