Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Ordklar – et site for ordblinde og andre med læse/staveproblemer | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Ordklar – et site for ordblinde og andre med læse/staveproblemer

Der findes efterhånden rigtig mange sites og tjenester for folk med læse/skrive/staveproblemer. Nu melder et nyt site sig så på banen. Sitet hedder “ordklar.dk“, og det er oprettet Jesper Petersen, der selv ar ordblind.

For at gøre en længere historie kortere – så se dette interview fra TV2-Lorry, hvor Jesper forklarer sin idé med sitet.

Ordklar.dk er et såkaldt træningssite, der  fx indeholder undervisningsklip, onlineopgaver, grammatiksider (der frit kan downloades og udskrives) plus et forum, hvor de forskellige brugere af sitet i trygge rammer kan træne deres evne til at formulere sig. Herudover kan det omtalte forum også bruges til at dele tanker, ideer, erfaringer og viden omkring ordblindhed i en tryg ramme, hvor man ikke skal være nervøs for stavesikkerheden. En fed feature ved sitet er, at  der hvor sitet indeholder tekst, sørger en oplæsningsfunktion for, at alle får en chance for at følge med. Det er godt tænkt, og bestemt en løsning som mange andre sites kunne lære af.

1 Kommentar på "Ordklar – et site for ordblinde og andre med læse/staveproblemer"

  1. Tak for den flotte omtale, jeg kan oplyse så meget at der er sket en del siden sidste, Tak for de flotte ord

    //Jesper Petersen ejer af ordklar.dk

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*