Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Test dig

Den anden dag surfede jeg lidt hovedløst rundt i min jagt på brugbare sites til undervisning i grundskolen – undskyld, FOLKESKOLEN! Her faldt jeg ved et rent tilfælde over sitet test-dig.dk

Dette site tilbyder deres brugere, at man online kan lave en række forskellige tests fx:

  • diktater
  • engelsk grammatik
  • matematikfærdigheder
  • dansk grammatik
  • almen viden

Det fede ved sitet er, at prøver “retter sig selv” ved et enkelt museklik + det faktum at eksempelvis diktat-delen tilbyder brugeren at diktere det ord, som brugeren skal indsætte i diktaten. Sitet er faktisk slet ikke så ringe endda som træningsopgave – det halter nok lidt mere i forhold til en egentlig brugbar testform. Jeg tænker dog, at man sagtens kan bruge sitet i trænings øjemed, eftersom eleverne sagtens kan sidde med høretelefoner og løse de opstillede opgaver.

1 Kommentar på "Test dig"

  1. He he… Jeg kan godt lide, at de deler ordet lyddiktat, på en side med grammatik 🙂

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*