Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 182

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 189

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Generation I | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Generation I

Jeg har netop ved et rent tilfælde i form af hovedløst surferi på nettet fundet Generation I’s website. Hvilken guldgrube i forhold til undervisning i overbygningen?!

Helt enkelt omhandler Generation I emnerne åbenhed, forståelse og tolerance, som de selv skriver på website, citat:

GENERATON i handler om åbenhed og forståelse. Vi vil have forståelse på dagsordenen.

GENERATION i er en organisation, der arbejder på at øge forståelsen for forskelligheder i Danmark. Vi ønsker at arbejde imod fordomme, diskrimination og ensretning.  

GENERATION i støtter, skaber og inspirerer projekter, som fremmer forståelse, tolerance og mangfoldighed i samfundet. 

Det fede ved sitet i forhold til undervisning er, at det gratis at bruge filmene og blogindlæggene fra sitet. Faktisk har Generation I udviklet hele 3 gratis undervisningsforløb omhandlende ovenstående til brug for undervisningen i folkeskolens ældste klasser – jeg tror faktisk, at materialet sagtens kunne bruges på diverse ungdomsudd. som fx gymnasier, handelsskoler mv. Du finder Generation I her.

Be the first to comment on "Generation I"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*