Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Polls – spørgeskemaer i undervisningen

polls1Så blev det vidst tid til at smide endnu et indlæg på bloggen?! Du undrer dig måske over, at min frekvens mht. indlæg på denne blog er dalet markant det sidste halve år? Det skyldes det simple faktum, at døgnet desværre kun har 24 timer og med 3 blebørn, kan det være svært at nå alt det, man gerne vil – bloggen er så blevet “ofret” lidt. Jeg håber dog, at finde tid til at poste lidt fra tid til anden. Nok om det.

Polls er et fantastisk simpelt afstemningsværktøj, som ovenikøbet er en gratis onlne-ressource, der også fint kan fungere fint i en mobilbrowser. Det sidste er lidt snedigt, idet det åbner muligheder  forhold til at gøre brug af denne web-ressource i undervisningen via elevernes mobiltelefoner. Alt, som kan gøre mobiltelefonerne til et undervisningsaktiv, har min totale opbakning og støtte. Så fik vi lige det med.

Polls er genialt når man hurtigt vil sætte en multiple choice afstemning i gang og dele denne med eleverne. Lærere og elever kan selvfølgelig også lave afstemninger, som efterfølgende kan indlejres i andre websider, blogs og deles via sociale netværk som facebook og twitter. Her er endelig en mulighed for på en nem og meget hurtig og nem måde at lave små evalueringer og hurtige spørgeskemaer/afstemninger.  Det mest geniale er, at man som bruger ikke oprette en profil – så det er bare om at komme igang.

Som underviser kan man med fordel dele webadressen til afstemingen med URL forkorteren kortlink.dk. Så kan eleverne hurtigt og let besvare din(e) afstemning(er)  fra deres respektive enheder. Som en lille bonus kan jeg ikke dy mg for at nævne, at Polls nærmest er skræddersyet som fx spørgeskema/evaluering i aktiviteter, hvor eleverne producerer QR koder.

Be the first to comment on "Polls – spørgeskemaer i undervisningen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*