Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Videnskab.dk/undervisning

Mange undervisere i folkeskolen gør det allerede. Deler deres ideer og inspiration med hinanden. Men jeg tror, at vi som stand sagtens kan blive endnu bedre til at dele de gode ideer med hinanden. Måske kunne det en dag blive helt almindeligt at dele færdige undervisningsforløb med andre lærere på tværs af de forskellige landsdele. Jeg ved godt, at nogle allerede gør dette via Smart Exchange.

Jeg har tidligere på denne blog udgivet indlægget “2 styks, tak!”. Indlægget omhandlede 2 websites, hvorfra man med fordel kan indhente meget nyttig iformation/inspiration til undervisningen. Dette indlæg går skridtet videre. Websitet videnskab.dk har samlet en masse artikler omhandlende videnskab og undervisning på et samlet sted – nemlig undervisning.videnskab.dk

Brug sitet. Det indeholder afsindigt meget nyttig baggrundsviden

Sitet er vel egentlig ikke rettet mod folkeskoleelever. Folkene bag sitet mere end antyder (de sigere det direkte), at deres site henvender sig til elever og undervisere på gymnasieniveau. Jeg synes dog ikke, at man som underviser i folkeskolen skal lade sig begrænse af dette. Brug sitet. Det indeholder afsindigt meget nyttig baggrundsviden – som med enkle rettelser/tilføjelser sagtens kan bruges som mere eller mindre færdige forløb i folkeskolens ældste klasser. Sitet har desuden en facebook-side, som du finder her.

Be the first to comment on "Videnskab.dk/undervisning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*