Warning: Creating default object from empty value in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Gode læseoplevelser og skrivetips | Eftersidderen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/eftersidderen.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-ping-optimizer/cbnet-ping-optimizer.php on line 477

Gode læseoplevelser og skrivetips

Måske er jeg en smule skadet af mit fag? Måske er jeg bare lidt for nørdet? Måske er min svaghed meget menneskelig? Men jeg elsker gode læseoplevelser. Det er jeg naturligvis næppe ene om. 

Jeg holder utrolig meget af at læse andres tekster – især dem, der skriver godt. Dagen i dag var egentlig meget jævn i forhold til “den gode læseoplevelse”. Men der vidste jeg jo heller ikke, at jeg havde noget helt særligt i vente. Da jeg kom hjem, og fik åbnet computeren, opdagede jeg ved et rent tilfælde webloggen Bro-blog.

Hvorfor er den noget særligt? Det spørgsmål er ret nemt at besvare. Bloggen er helt speciel, idet den er skrevet i et helt fantastisk lækkert og flydende sprog – og tilmed bliver man klogere på det danske sprogs finurligheder ved at læse den. Man kan virkelig mærke, at forfatterne til denne blog elsker at udtrykke sig skriftligt. De lækre og svedige sætninger gennemsyrer hele bloggen ligegyldigt hvilket indlæg, man vælger at læse. Fantastisk!

Bloggen er helt speciel, idet den er skrevet i et helt fantastisk lækkert og flydende sprog – og tilmed bliver man klogere på det danske sprogs finurligheder ved at læse den.

Det er faktisk ikke så tit, at man får lov at opleve lækkert sprog på et så højt niveau. Faktisk har jeg kun haft den fornøjelse en enkelt gang tidligere, når altså vi taler weblogs. Det var, da jeg læste vinskribenten Rasmus Holmgårds blog hipsomhap. Rasmus Holmgård evner også den der helt særlige disciplin med at skrive i et lækkert og saftigt sprog.

Nå, det var et sidespring. Tilbage til Bro-blog. Bro-blog skriver følgende om bloggen, citat:

“BRO Blog er danmarks største kommunikationsblog med over 8000 abonnenter. På bloggen er vi 13 medarbejdere, der deler ud af vores viden inden for forskellige kommunikative discipliner som forhandling, sprog, ledelse og retorik.”

Bloggen er med andre ord et godt sted for den, der vil have tips, tricks og teknikker til at forbedre sin kommunikation. Hvem vil ikke det? Jeg vil – 100%!

2 Kommentarer på "Gode læseoplevelser og skrivetips"

  1. Kære Eftersidder

    1000 tak for roserne – du kan tro, vi sætter pris på dem – og for at have fået dig med som læser. Det er lige sådan en type feedback, der gør det fedt for os at være bloggere.

    Jeg skulle hilse fra alle de andre i BRO og sige tak for at sende os på weekend med fed fredagslæsning.

    Mange hilsner
    Mette

  2. Nå, men det var da så lidt – jeg elsker at uddele roser så …

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*