iUndervisning har udviklet en opgavegenerator – GENIALT!

Jeg har ved flere lejligheder på denne blog slået nogle slag for sites, som kan bruges til at gøre livet nemmere for matematiklærere på alle niveauer. Dette indlæg omhandler sitet iUndervisnings opgavegenerator – som til fulde lever op til kravet om at gøre livet lidt nemmere, hvis altså interessen er matematik.

På det danske website iundervisning.dk kan du gratis hente programmet Opgavegeneratoren, som du skal installere på din computer. Det er temmelig nemt og meget ligetil at installere programmet, der virkelig indeholder mange smarte features, som uden tvivl kan gøre de fleste matematiklærere våde i bukserne af begejstring.

“En fed detalje er, at man kan gemme opgaver, som er udleveret til enkelte elever”

Opgaverne kan tilpasses på utallige måder således, at de passer lige nøjagtig til den enkelte elevs eller klasses behov. En fed detalje er, at man kan gemme opgaver, som er udleveret til enkelte elever – det er virkelig en fed ting ved programmet, eftersom det kan hjælpe til at skabe overblik fx i forhold til karakterevaluering. Programmet er dansk og bruges, som navnet antyder til, at lave matematik-opgaveark med.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=25OUsIxQSzo&feature=results_main&playnext=1&list=PLC8000C4470E4FF9B]

Desværre tillader min kommune ikke, at den enkelte lærer installerer programmet på skolens computere – jeg vil dog helt klart opfordre kommunens IT-afdeling til at installere netop dette program (og også de øvrige små programmer fra iUndervisning, der utvivlsomt kan gøre livet lettere for pressede skolelærere). Som du måske kan forstå, så vil jeg helt klart anbefale sitet iUndervisning, ikke kun til matematiklærere men også til forældre, der vil hjælpe deres børn med matematikken. 

Share

1 Kommentar på "iUndervisning har udviklet en opgavegenerator – GENIALT!"

  1. Kan desværre ikke få det til at virke =( …..

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*