Smart Exchange – del din undervisning med os andre

I  forlængelse af mit forrige indlæg den 15. juni 2011 kom jeg til at tænke på, at der findes et site, som hedder SMART EXCHANGE. Servicen er først og fremmest tiltænkt brugere af de såkaldte smartboards, eftersom der er tale om udveksling af notebook-filer (du skal have programmet Notebook, for at læse filerne, du kan hente programmet her).

Smart Exchange er virkelig smart. Jeg har lige brugt lidt af min formiddag på at hente en række færdige smartboard-forløb, som jeg regner med at modificere og derefter bruge i min undervisning i det kommende skoleår.

Folkene bag Smart Exchange skriver på deres site om servicen, citat:

Tilmeld dig i dag – det er hurtigt, nemt og gratis. Du vil kunne

  • Downloade professionelle, færdige lektioner
  • Downloade lektioner, som andre lærere har udviklet
  • Spare tid, når du forbereder lektioner
  • Dele dine ressourcer med undervisere i hele verden
  • Og meget mere …

Det er da smart – og også et udtryk for en helt ny kultur/tendens tror jeg, hvor man i højere grad end hidtil deler sine lektionsplaner med hinanden. Dette har også den fordel, at gode lektionsplaner uden tvivl videreudvikles således, at de bliver endnu bedre til gavn for så mange som muligt.

Lad mig bare slå det fast med det samme. Sitet indeholder virkelig meget materiale, som uden tvivl kan føre til meget god kvalitetsundervisning.

Det eneste der kræves er, at man opretter sig som bruger. Det forventes vel egentlig også, at man jævnligt oploader sine egne forløb således, at databasen hele tiden udbygges.

Share

Be the first to comment on "Smart Exchange – del din undervisning med os andre"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*